Lotgenotencontact

Het lotgenotenforum van Voorkomhartaanval.nl is een forum waar lotgenoten elkaar steunen, informeren en helpen. Gun elkaar daarbij de ruimte en wees vriendelijk voor elkaar.

Voorkomhartaanval.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de reacties op dit lotgenotenforum noch voor de inhoud van andere websites die hier genoemd worden. Klik hier voor ons moderatorbeleid.

LET OP: Deze website is geen vervanging van een officieel medisch consult. Als u klachten heeft, adviseren wij u ten sterkste om met uw eigen behandelend arts of huisarts contact op te nemen.

(advertentie)

geinformeerd

Geschreven op: Zondag 27 Januari 2013 om 04:08
Ongepast of beledigend?

Hart- en vaatziekten vormen een groot medisch probleem binnen Europese landen juist vanwege de levensstijl. Dat gezegd hebbende ligt daar het antwoord eveneens wat er gedaan moet worden om de kans op een hartinfarct te verkleinen. http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/ziekten/98615-hoe-wordt-een-hartinfarct-veroorzaakt.html vormt een belangrijk aspect daarbij. Op basis daarvan kunnen de volgende http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/99845-tips-om-hoge-bloeddruk-aan-te-pakken.html worden aangegeven zodat men op een beter en meer gezond niveau leeft. Wat doe jij om de kans op hart- en vaatziekten te verminderen?
 

Reacties op dit bericht:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht. U kunt als eerste reageren door hieronder uw reactie te typen.

Reageer nu op dit bericht:

Let op! Alle vragen en antwoorden worden geÔndexeerd door diverse zoekmachines. Als u niet wilt dat uw persoonlijke gegevens via internet gevonden kunnen worden, dan moet u deze zeker niet in uw vraag verwerken.

Als u medische informatie aanhaalt die niet uit uw persoonlijke omgeving komt, dan is een bronvermelding gewenst. Uiteraard is het de bedoeling dat de medische informatie die u noemt naar uw beste weten de juiste is. Het is niet de bedoeling dat u reclame maakt op dit forum.

Lees voordat u reageert ook onze huisregels.

Disclaimer over bijwerkingen: U kunt als patiŽnt zelf uw bijwerking melden bij het Lareb. Het Lareb verzamelt alle bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins in een databank. Door het melden van een bijwerking draagt u bij aan de veiligheid van geneesmiddelen en vaccins. Melden gaat eenvoudig via het online meldformulier.

Typ uw naam en uw bericht in en druk daarna op 'Voeg bericht toe'.

Uw naam: 
   
Uw bericht: 


(advertenties)
Print deze pagina uit Print deze pagina
Voeg Voorkomhartaanval.nl toe aan je favorieten! Favorieten
(advertenties)